fbpx

Snowboard en ski onderhoud

Ga je binnenkort op wintersport? Of ben je misschien net geweest? Dan is de kans groot dat je snowboard en/of ski’s gewaxt en geslepen moeten worden.

Bij ons in Amsterdam kunnen wij dit voor je doen! in de winkel waxen, slijpen en repareren wij alle boards en ski’s met de hand om het beste resultaat te krijgen, we gebruiken daarvoor ecologische all-temperature hot wax van Oneball.

Weet je niet zeker of jouw snowboard/ski’s een waxbeurt nodig heeft? meestal is een waxbeurt nodig na +/- 1 a 2 weken, een herkenbaar signaal is een uitgedroogde base, deze ziet er dan een beetje wit uitgeslagen uit en dat is een duidelijk signaal dat hij een waxbeurt kan gebruiken. Ook is het aan te raden om na je wintersport je snowboard/ski’s te laten waxen, als deze dan de zomer in de schuur staan droogt de base niet uit en hoef je er voor de volgende winter ook niet meer aan te denken!

Bij ons kost waxen/slijpen/reparatie; €25

Afhankelijk van wat er nodig is zorgen wij er voor dat je snowboard/ski’s weer helemaal in orde zijn voor de volgende trip naar de bergen!

Alle service beurtjes kunnen binnen een dag en snowboards/ski’s kunnen op elk moment van de dag dat we geopend zijn langs gebracht worden hier voor hoef je geen afspraak te maken!

Wil je liever zelf je snowboard/ski’s waxen, slijpen en/of repareren maar weet je niet precies wat je nodig hebt en hoe je het beste te werk kan gaan? Ook hierbij kunnen wij je helpen, je kan ons altijd een belletje geven voor telefonisch advies of langskomen in de winkel voor een uitgebreidere uitleg over het onderhoud van je wintersport gear.

3 reacties op “Snowboard en ski onderhoud

Reacties zijn gesloten.